NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SABIR-SEVGİ-SAYGI

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı.Öğrencilerimiz Katılım Sertifikalarını aldılar.

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden bir yıl geçti.Ciğreimizi dağlayan acının üzerinden  bir yıl değil bin yıl geçse de unutmayacağız.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ''Gençlik ve Güvenli Gelecek'' konulu konferans verildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılın 1.Dönemini Son hafta sosyal etkinlikleriyle kapatıyoruz.

Ock

Okulujmuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Heja YILDIRIM'ın başlattığı ''Kitabını Paylaş'' projesine öğretmenler ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ock

Nevşehir İlMillî Eğitim Müdürlüğü ve Ortaöğretim Şube Müdürlüğünce düzenlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesi “Sözlük Özgürlüktür”

SözlükTasarımYarışmasında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan'' Safahat'ın Yüreğinden'' isimli tasarım Nevşehir ilinde 2.olmuştur. Öğrenci ve öğretmenimiz ödülünü Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YAZICI'nın elinden almışlardır.

2023 Kasım Ayı Faliyeti-Bilen Oturur Etkinliği

''Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi Faaliyetleri

Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam

Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtım Etkinliği

Özlem ve Saygı ile anıyoruz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir."
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri Kayseri Çocuk Evlerini ziyaret ettiler.

Okulumuzda 27.10.2023 Cuma günü Cumuriyet Bayramı kutlama programı yapıldı.