NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: ürgüp-asml-soyal-etkinlik

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ''100.YILDA 100 YER,100 ÖĞRENCİ'' Projesi

Mesleğim Hayatım Kariyer Günleri.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı.Öğrencilerimiz Katılım Sertifikalarını aldılar.

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden bir yıl geçti.Ciğreimizi dağlayan acının üzerinden  bir yıl değil bin yıl geçse de unutmayacağız.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ''Gençlik ve Güvenli Gelecek'' konulu konferans verildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılın 1.Dönemini Son hafta sosyal etkinlikleriyle kapatıyoruz.

Ock

Okulujmuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Heja YILDIRIM'ın başlattığı ''Kitabını Paylaş'' projesine öğretmenler ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ock

Nevşehir İlMillî Eğitim Müdürlüğü ve Ortaöğretim Şube Müdürlüğünce düzenlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesi “Sözlük Özgürlüktür”

SözlükTasarımYarışmasında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan'' Safahat'ın Yüreğinden'' isimli tasarım Nevşehir ilinde 2.olmuştur. Öğrenci ve öğretmenimiz ödülünü Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YAZICI'nın elinden almışlardır.

Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtım Etkinliği

Özlem ve Saygı ile anıyoruz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir."
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri Kayseri Çocuk Evlerini ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuzda 27.10.2023 Cuma günü Cumuriyet Bayramı kutlama programı yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100.yıl dönümünde öğretmen ve öğrencilerimiz 28.10.2023 tarihinde Kızıl Çukur vadisinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin İlan edilişinin 100.yılı etkinlikleri kapsamında 25 Ekim  2023 Çarşamba günü okulumuzda idareci,öğretmen,personel ve öğrencilerimizle hep beraber  öğle yemeği yenildi,günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Bu vesile ile Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve Cumhuriyetin ilan edilmesi yolunda şehit düşen Askerlerimizi minnetle anıyoruz.Mekanları Cennet Ruhları Şad olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları çerçevesinde okulumuzda '' 100. YIL 100 FİDAN'' projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Ürgüp ilçesi ağaç dikim alanında 100 adet çam fidanı dikildi.

OKULUMUZ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Haz

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulüp öğretmeni Fikret OKAL  ve Okul Müdürü Rıza CEYLAN kulüp öğrencileri ile Ürgüp 80.Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret ederek etkinliklere katıldılar. Emeği Geçenlere Teşekkür Ederiz.

Haz

Öğretmen ve Öğrencilerimiz yılın yorgunluğunu Damsa'da attı.